Dedikáló olimpikonok a Sport Expón

Ezen a nagyszabású seregszemlén, a Sport Expón, amely május 3-5 között kerül megrendezésre a Hungexpo „B” Pavilonjában, Magyarország összes sikersportága felvonul, jelentős segítséget nyújt a sportolni, egészséges és fitt élet után vágyódó embereknek. Éppen ezért a magyarországi sportélet legjelentősebb támogatói, ez alkalommal is nevüket és támogatásukat adják a rendezvény sikerének eléréséhez.

Halálra éheztettek egy kisfiút

A nemrég elhunyt kisfiút szülei halálra éheztették Agárdon. A szülők állításuk szerint alternatív módon táplálták gyermeküket. Egyes források szerint viszont fényevés lehet a háttérben.


A sikerkönyv ötven árnyalata

E.L. James könyve, a Szürke ötven árnyalata hónapok óta uralja az amerikai eladási listákat. A köztudatba hirtelen berobbant mű igen rövid idő alatt az olvasók kedvencévé vált, nők ezrei olvassák szerte a világon, és – még ha kínos is kimondanunk – erotikus üzletek bevételei ugrottak meg a könyv hatására.

Több ezer megemlékező az Élet menetén

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg az Élet menete felvonulást, amelyen a magyarországi holokauszt áldozataira emlékeztek. A rasszizmus fellépése ellen szólítottak fel minden demokratikusan gondolkodó embert – a több ezer felvonuló között mégis volt, aki nemtetszését fejezte ki.